МЕНЮ
Вашата количка

LED панел - CAPRI SLIM

LED панел - CAPRI SLIM

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

*В ЦЕНАТА НА ПАНЕЛА НЕ Е ВКЛЮЧЕН КОМПЛЕКТ ЗА ОКАЧВАНЕ*
LED Панели CAPRI SLIM 600x600mm. Заменят напълно старите луминисцентни тела 4х18W, като реализира повече от 50% икономия на електроенергия. Предназначени са за вграждане в растерен таван. При открит монтаж е необходимо да се окомплектоват с рамка ОМ 600х600mm. При пенделен монтаж (висящ) се окомплектоват с Комплект за окачване.

Характеристики:
- Мощност: 40W / 48W
- Напрежение: 220-240 V AC 50Hz
- Ъгъл на светене: 120°
- Часове живот: 50000 h
- Размер: 595 x 595 x 9мм
- Келвини: 4000K / 6500K

- Лумени:
  40W - 3600 lm
  48W - 4500 lm

Приложение:
- Домашно и търговско осветление
- Офиси, обществени сгради
- Супермаркети
- Магазини, хотели и друг
- Гаранция: 2 години

43.35 лв.
цена без ДДС: 36.13 лв.
  • Наличност: В наличност
  • 2 R
  • Код: 026325
Преглеждания: 1443

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.