МЕНЮ
Вашата количка

Силиконов шаблон с дървесна шарка - Комплект

Силиконов шаблон с дървесна шарка - Комплект

Силиконов шаблон с дървесна шарка. Служи за създаване на дървесен ефект на декоративна фасадна мазилка КреативТоп Файн. Шаблонът е отпечатан върху естествена дъска, обработена предварително, което гарантира винаги естествен и уникален резултат.

Опаковка:
Комплект от 3 броя.

Размери:
- Дължина: 180 см
- Ширина: 18 см


Употреба:
- Преди работа със силиконовият шаблон, той трябва да се импрегнира с Препарат против залепване - CERESIT CT 722 VISAGE или с кофражно масло. Нанасянето на импрегнатора става с четка. Импрегнирането на шаблона ни дава възможност за създаване на добър отпечатък и премахва опасността от залепване на материал по повърхността на шаблона.
- Силиконовият шаблон се изпъва добре върху основата и се притиска към нея с твърд валяк. За работа с шаблона са необходими двама души.
- Между отделните отпечатъци се правят хоризонтални и вертикални фуги.
- След изсъхване следва боядисване на повърхноста с фасадна боя Baumit Lasur.
- Структурата може да се подчертае като се отнеме прясно положената боя с гъба.
600.00 лв.
цена без ДДС: 500.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Baumit
  • Код: 0213564
Преглеждания: 86
на 12 вноски по 59.06 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.