МЕНЮ
Вашата количка

PVC Подпрозоречен перваз интериорен - Мрамор

PVC Подпрозоречен перваз интериорен - Мрамор

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PVC интериорен подпрозоречен перваз, произведен от рециклирано PVC с вътрешни подсилени уребрения. Горният слой е покрит с висококачествено PVC фолио, което прави подпрозоречните дъски устойчиви във времето и непромокаеми при влага. Благодарение на вътрешните уребрения, всеки риск от деформация и изкривяване е напълно изключен. 

Характеристики:
- Ширина: 10 / 15 / 20 / 25 / 30 см
- Дебелина: 20 мм
- Повърхност: PVC фолио
- Материал: PVC
- Цвят: Мрамор
- Влагоустойчив
- Устойчивост на цвета
- Устойчивост на почистващи препарати, използвани в домакинството
- Създава естетичен вид на зоната около прозорците
- Лек и здрав, подходящ за интериор в традиционен и модерен стил

Веднъж монтирани подпрозоречните дъски са трайни и издръжливи, нуждаят се само от радко почистване с обикновени почистващи средства. Избягвайте използването на абразивни и съдържащи хлор агресивни средства. Не се препоръчва използването на разтворители.
За завършен вид можете да използвате Капачки за подпрозоречен перваз.


*Монтаж на подпрозоречен перваз: (виж тук)


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

22.20 лв.
цена без ДДС: 18.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • NOLINA
  • Код: 040359
Преглеждания: 5625

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.