МЕНЮ
Вашата количка

Затъмнителна ролетна щора за покривни прозорци - Velux RHZ

Затъмнителна ролетна щора за покривни прозорци - Velux RHZ

Затъмнителна ролетна щора с ръчно управление Velux DKL. Предлага пълно блокиране на светлината, денем и нощем. Много подходяща за спални помещения, защото осигурява спокоен сън.

Пасва идеално към прозореца и се монтира лесно - без нужда от измерване или рязане. Предлага се с бели или сребристи алуминиеви лайстни.

Цените са за стандартни цветове!
Ако имате интерес към специалните цветове се свържете с наш консултант!


Характеристики:
- Блокира цялата навлизаща светлина
- Монтира се за минути с уникалната VELUX Pick&Click система
- OEKO-TEX не съдържа вредни вещества.
- Безопасен за деца дизайн без висящи корди
- Цветове: 4 стандартни цвята и 12 специални 

При интерес към моделите с ръчно управление с кукички (RHZ), електрическо захранване (DML) и соларно захранване (DSL), моля отправете запитване към наш консултант.
126.00 лв.
цена без ДДС: 105.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Velux
  • Код: 64532136
Преглеждания: 119

Опции

на 12 вноски по 12.40 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.