МЕНЮ
Вашата количка

Гипсокартон Пожароустойчив DF - Knauf

Гипсокартон Пожароустойчив DF - Knauf

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Пожароустойчива плоскост Кнауф - DF13 (GKF 12.5 мм). Основен елемент в сухото строителство. Предлага лесна обработка и монтаж, отлично качество и здравина.

Гипсовите строителни плоскости са съставени от гипсова сърцевина, обвита и плътно залепена със специална устойчива хартия. Гипсовото ядро съдържа стъклофазерни нишки с мин. 2% от теглото на продукта, с дължина 3-30 мм, за по дълго запазване на целостта им под въздействието на пожар.

Приложение:
- Облицовка на стени и тавани върху конструкция от метални профили
- Преградни шахтови стени, изграждане на подпокривно пространство, стенни облицовки, окачени тавани при неблагоприятни условия на термично въздействие и/или при изисквания за пожароустойчивост
- Пожарозащитните плоскости са подходящи за приложение в жилищни и обществени сгради

Спецификация:
- 60 бр./палет
- 10,30 кг/кв.м

Размер:
- 12,5 х 1200 х 2000 мм

* Таблица за пожарозащита: (виж тук)
* Деларация за експлоатационни показатели: (виж
тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

17.10 лв.
цена без ДДС: 14.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 015724
Преглеждания: 7820

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.