МЕНЮ
Вашата количка

HL138 - Кондензатен сифон за климатична инсталация

HL138 - Кондензатен сифон за климатична инсталация

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кондензатен сифон за климатични, вентилационни и отоплителни инсталации, за вграждане в стена, DN32 - 100 х 100 мм. Осигурява отвеждане на кондензната вода в канализацията, но без връщане на миризми от нея. Водния затвор, оформен като касетъчна част, осигурява защита срещу изсъхване, може да се изважда и почиства. Възможност за свързване с тръби от Ø 20-32 мм - външен диаметър (минималния вътрешен диаметър е 18 мм). Добавя се и кофраж, който може да се отрязва. Минимална монтажна дълбочина 60 мм.


Характеристики:
- Материал: PP/ABS
- Размери: DN32
- Дебит: 0.15 l/s
- Тегло: 0,28 кг
- Допълнителен вход: Ø 20-30 мм


Резервни части:
- Гумен уплътнител 20-32 за HL138
- 2 х гумен уплътнител за GV HL138 15-20 мм
- Монтажна капачка
- Капак
- Касета с воден затвор
- Тяло за вграждане на кондензатния сифон - 100 х 100 мм


Монтажен пример: натисни тук

101.08 лв.
цена без ДДС: 84.23 лв.
  • Наличност: В наличност
  • HL
  • Код: 013495
Преглеждания: 5544
на 12 вноски по 9.95 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.