МЕНЮ
Вашата количка

HL53KV - Тяло на душ-канал InFloor

HL53KV - Тяло на душ-канал InFloor

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Тяло на душ-канал InFloor, DN50 за монтаж в равнината или до стената, с приспособление за вграждане в замазката, отточна тръба с възможност за отводняване отляво, отдясно или в средата, гъвкава хидроизолационна гарнитура, 4 монтажни крачета за регулиране по височина и изваждащ се за почистване воден затвор за пълен достъп до канализацията.


Характеристики:
- Материал: PP
- Размери: DN50
- Свързване: хоризонтално
- Дебит: 0.98 л/сек.
- Монтажна височина: 30 мм - 250 мм
- Затвор против миризми: Традиционен


*Ръководство за монтаж: (виж тук)
*Брошура: (виж тук)720.46 лв.
цена без ДДС: 600.38 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • HL
  • Код: 0558963
Преглеждания: 321
на 12 вноски по 70.92 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.