МЕНЮ
Вашата количка

Сифон подов Ф110 сив 200/200/160 - 02151

Сифон подов Ф110 сив 200/200/160 - 02151

Подов сифон Ф110 с вертикално оттичане за отводняване на бани, мокри помещения и балкони, за битови и индустриални нужди. Изработен от полипропилен /PVC/ със затвор-тапа, за задържане на вода и предотвратяване навлизането на неприятни миризми, лесен за почистване.


Характеристики:
- Решетка: Квадратна 200 х 200 мм от полипропилен /PVC/
- Височина: 160 мм
- Изход: Ø110 вертикално свързване
- Дебит: 1.8 - 2 l/s
- Цвят: Бял
- Клас на натоварване: 300кг

44.39 лв.
цена без ДДС: 36.99 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ZMMMAXPOL
  • Код: 008890
Преглеждания: 38

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.