МЕНЮ
Вашата количка

СМАРТ - шкаф с мивка

СМАРТ - шкаф с мивка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Шкаф с мивка за баня от серията СМАРТ - окачен.  Мебелите за баня са изработени от PVC, това дава възможност те да бъдат пряко мокрени, без да се променя качеството и формата им. Изделията са покрити с двукомпонентни лакове на водна основа, отговарящи на новите изисквания на Европейския съюз за екологично чисто производство. Мострен брой!


Размери:
- Ширина: 60 см
- Височина: 65 см
- Дълбочина: 44 см


*Посочената цена е за цвят - бял гланц.


*Фирмата предлага голямо разнообразие на цветове: цветен гланц, бял или цветен сатен - цени по запитване.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
506.88 лв.
379.99 лв.
цена без ДДС: 316.66 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Дейзи 13
  • Код: 024615
Преглеждания: 2168
на 12 вноски по 37.40 лв.
Промо пакет - Шкаф с умивалник и LED огледало с безплатна доставка

Пакетна цена: 246.79 лв. 259.78 лв.

Спестявате: 12.99 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.