МЕНЮ
Вашата количка

Смесител за вана и душ Даниста 6280198

Смесител за вана и душ Даниста 6280198

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Смесител за вана и душ Даниста 6280198 е универсален модел, който е съвместим с всяко тръбно окачване или подвижен душ, който се свързва посредством мека връзка.Тялото на батерията е изработено от метални сплави и е проектиран с топлоизолация. Така не се осъществява връзка с топлата вода. Основните компоненти, които влизат в контакт с нея са от пластмаса. Това гарантира безопасна употреба, защото не се отделя токсичен метал от смесителя. Смесителя е с въртящ се превключвател и пластмасов аератор.

Характеристики:
- Цвят: инокс
- Монтаж: стенен
- Гаранция: 60 месеца

79.00 лв.
цена без ДДС: 65.83 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Inter Ceramic
  • Код: 051147
Преглеждания: 398

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.