МЕНЮ
Вашата количка

Противоплъзгащ прозрачен лак - Antislip Varnish

Противоплъзгащ прозрачен лак - Antislip Varnish

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

AntiSlip Varnish е полиуретанов, двукомпонентен противоплъзгащ прозрачен лак за вътрешно и външно приложение със специална формула за устойчивост на механично влияние и UV-лъчи. Защитава и импрегнира всякакви повърхности като декоративни керамични плочки, мраморни плочи, естествен и изкуствен камък, микро-циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, метал, дърво и др.
След нанасяне и изсъхване AntiSlip Varnish създава прозрачен и устойчив повърхностен слой, който предпазва от подхлъзване и плъзгане в опасни зони с разлята вода около басейнови площадки, поддушови пространства, стълбища, веранди, коридори, рампи и други зони с повишена влажност.
*Преди употреба прочетете внимателно инстукциите на опаковката!

Разходна норма:
80 - 120 мл/кв.м (в зависимост от вида основа и нейната абсорбция)

Опаковка: 1 кг (А+В)

Употреба:
- Подготовка на продукта: Повърхността, върху която ще се полага продукта, трябва да бъде здрава, суха и без замърсявания от прах и масло. Двата компонента на AntiSlip Varnish са предварително дозирани в отделни опаковки (A:B = 2:1). Изсипете компонент B в компонент А и разбъркайте сместа за около 2-3 минути, след което го оставете да престои няколко минути. Отворено време за работа: 1-2 часа след разбъркване.

- Подготовка на основата: При абсорбиращи основи (мазилки, шпакловки, груб бетон): предварително обработете повърхността с грунд DECOR PRIM на един слой. При неабсорбиращи основи (стъкло, мраморни и керамични плочки): предварително обработете повърхността с грунд Status Adhesion Promoter на един слой.

- Полагане: С четка или с валяк (устойчив на разтворители). Втори слой от продукта се нанася 24 часа след първия слой (при +25°C и 60% влажност на въздуха).

*Техническа карта: (виж тук)
*При запитване, лакът се предлага и в опаковка от 4 л

54.00 лв.
цена без ДДС: 45.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044247
Преглеждания: 6230
Промо пакет - Противоплъзгащ лак

Пакетна цена: 74.10 лв. 78.00 лв.

Спестявате: 3.90 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.