Вече може да избегнем неприятните инциденти с плъзгане и падане върху гладки и полирани повърхности и подове, вследствие от намокряне или разлята вода.
Полираните и гладки подове, стълбища и площадки винаги крият риск от инциденти, но THRAKON предлага едно лесно и ефективно решение за създаване на противоплъзгащ прозрачен слой върху дори най-гладките и полирани повърхности. Това е иновативния противаплъзгащ лак AntiSlip Varnish.AntiSlip Varnish е полиуретанов, двукомпонентен противоплъзгащ прозрачен лак за вътрешно и външно приложение със специална формула за устойчивост на механично влияние и UV-лъчи. Противоплъзгащият прозрачен лак защитава и импрегнира всякакви повърхности като декоративни керамични плочки, мраморни плочи, естествен и изкуствен камък, микро-циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, метал, декинг дърво и др. AntiSlip Varnish е чудесно решение за запечатване след нанасяне на боя за плочки на пода.

              

След нанасяне и изсъхване AntiSlip Varnish създава прозрачен и устойчив повърхностен слой, който предпазва от подхлъзване и плъзгане в опасни зони с разлята вода около басейнови площадки, поддушови пространства, стълбища, веранди, коридори, рампи и други зони с повишена влажност.Повърхността, върху която ще се полага продукта, трябва да бъде здрава, суха и без замърсявания от прах и масло. Абсорбиращи основи (мазилки, шпакловки, груб бетон) се обработват предварително с грунд DECOR PRIM. Върху неабсорбиращи основи (като стъкло или мраморни и керамични плочки) първо нанесете грунд Status Adhesion Promoter на един слой. Двата компонента на продукта са предварително дозирани в отделни опаковки (A:B = 2:1). Изсипете компонент B в компонент А и разбъркайте сместа за около 2-3 минути, след което го оставете да престои няколко минути. Отворено време за работа: 1-2 часа след разбъркване.
Лакът се полага с четка или с валяк (устойчив на разтворители). Втори слой от продукта се нанася 24 часа след първия слой.AntiSlip Varnish е чудесно решение, което ще ви помогне да се справите с плъзгането както в банята така и около басейна. Употребата му е лесна и не изисква допълнителни уреди или умения. 

Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.