МЕНЮ
Вашата количка

РАБОТИЛНИЦА • Как се прави? RSS Feed

Абонирайте се за нашия #YouTube канал, за да научавате винаги първи за нашите ексклузивни полезни съвети, професионални демонстрации, добри практики и DIY (направи си сам) решения и идеи от нашия чисто #НОВ ВЛОГ. Или иначе казано – не знаете колко "ръце" да минете с боята или как да реновирате старите фуги? Чудите се как се монтира, демонтира, боядисва, полага, трие, реже, реди, шпаклова, кърти, лепи, сглобява... и всичко това, представено от професионалисти. Ще включваме и голяма част от Вашите запитвания към нашите консултанти, относно използването на някои специфични продукти от нашия асортимент.

12 февруари 2024 Зелени стени – усещане за природа в дома или офиса
Мария Балева 0 269
Още от векове са изграждани великолепни зелени градини, а в наши дни имаме възможност да ги пренесем в интериора на нашия дом и офис, както и в ресто..
28 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • АНТИЧЕН ЕФЕКТ
Георги Христов 1 3377
Здравейте приятели, eто го и четвърти епизод от нашата поредица „Как се прави?“.   В него ще научите как сами да направите античен ефект с мазилка    ..
14 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • ФИН БЕТОН
Георги Христов 0 3200
Здравейте приятели, дойде време да Ви представим и третия епизод от нашата поредица „Как се прави?“.  В този епизод ще Ви покажем, как лесно да направ..
08 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • СТАРИНЕН ЕФЕКТ
Георги Христов 0 2536
Скъпи приятели, време е да Ви представим и втория епизод от нашата поредица „Как се прави?“.  В него ще Ви научим как сами да направите старинен ефект..
05 юли 2022 Декоративна мазилка BAUMIT КреативТоп Файн • ДЪРВЕСЕН ЕФЕКТ
Георги Христов 0 2918
Ние от Сухстрой с гордост Ви представяме нашата нова поредица, която стартира в YouTube канала ни, а именно "Сухстрой работилница. Как се прави?". В н..
Показани са (1 - 5) от общо 5 резултата (1 страници)