Дори да поддържате добре ваните и мивките в банята те се захабяват. Получават се петна, грапавини, задържа се вода, появява се ръжда и трудно се почиства. За да поправите нещата не е необходимо да къртите всичко и да харчите пари за нова санитария.


      


Предлагаме ремонтен комплект,

   

с който за няколко часа с минимални усилия ще превърнете старата вана, чугунена мивка, тоалетна чиния и други порцеланови и керамични повърхности в нови. С компонентите на комплекта ще постигнете траен, устойчив и гланцов филм. Емайл лакът е с много добра разливност, не оставя следи от четки. Устойчив е на миене и почистващи препарати. Повърхностите не трябва да имат пукнатини или други дефекти. Ако има такива наранявания, трябва да се отстранят предварително. Всички следи от мръсотия, прах и други примеси трябва да се премахнат. Смесителите и ръбовете опиращи се в стената, да се облепят с хартиено тиксо. Боята се нанася с четка или валяк.


   


Ако ще покривате около 5-6 кв.м /за толкова стига една опаковка/ трябва да се се смесят компонентите на един път в оригиналната опаковка. При необходимост разредете с разредителя до 5%. Сместа се разбърква и се оставя да престои 1 час, а полученият разтвор трябва да се използва до 8 часа. Много е важно след изтичане на предварителната реакция, да не се разрежда направената смес. Може да се нанася на 1 или на 2  слоя, като следващият се нанася 12 часа след първия. Ако искате може да използвате само част от боята. Необходимото количество се смесва в отделен съд. Останалите компоненти се запазват в оригиналните опаковки без смесване и могат да се ползват при правилно съхранение до година и половина след това. След боядисване на желаната повърхност, тя може да се използва след 5 дни. 


   


Така давате втори шанс на вашето санитарно оборудване в домашни условия и с малко разходи.

Последвайте ни във FACEBOOK или се включите в нашата VIBER общност.