МЕНЮ
Вашата кошница

Универсално епоксидно лепило - Bison Epoxy universal

Универсално епоксидно лепило - Bison Epoxy universal

Лепило Bison epoxy universal, изключително здраво и водоустойчиво залепване на предмети от метал, дърво, глина, порцелан, камък, бетон и някои пластмаси (формика, полиестер, бакелит) както към себе си, така един към друг. Не се препоръчва за закрепване за лепене на полиетилен (PE), полипропилен (PP) и тефлон.

Откритото време за работа от 1.5 часа прави лепилото иделано за работа върху големи повърхности и за свързване на голям брой компоненти. Намира широко приложение в промишлеността, домакинството, сервиза и други. Има запълващи свойства и след втвърдяване може да се боядисва.

Инструкции за употреба:
- Да се използва при температури между 5 °С и 35 °С
- Материалите, които ще се лепят трябва да са чисти, сухи и без прах и мазнини
- Продуктът започва действието си след смесването на гумата и втвърдителя
- Смесете материалите от двете спринцовки в съотношение 1:1 в тавичката, която е приложена, посредством шпатулата
- Ако материалите са много гладки, надраскайте ги посредством шкурка
- 24 мл покриват приблизително 240 кв.см.
- Открито време за работа - 1.5 часа
- Нанесете сместа върху едната повърхност и веднага съединете
- Частите да се задържат една към друга за 7 часа
- Максимална здравина след 24 часа
- По-високите температури водят до по-бързо лепене и по-силна якост

Полезно при работа с "Epoxy Universal":
- След употреба почистете дюзите със сухо парче плат.
- За постигането на максимални резултати е важно да се изплзва достатъчно количество лепило и смесването да се извърши прецизно.
- Използвайте парче залепваща лента, за да закрепите частите неподвижни, докато лепилото се втвърди.
- Времето на втвърдяване зависи от температурата.
- При температура от + 5 °C лепилото не се втвърдява.
- Мокри петна от лепилото могат да се почистят със сапун и гореща вода.
- Вече втвърдени петна могат да се отстранят само механично.
- Непосредствено след работа почистете инструментите със сапун и гореща вода.
- Съхранявайте на хладно и защитено от замърсяване място, в изправено положение (дюзата да сочи нагоре) и старателно затворено.

11.70 лв.
цена без ДДС: 9.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®BISON
  • Код: 048911
Преглеждания: 103

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.