МЕНЮ
Вашата количка

LED осветително тяло Remi

LED осветително тяло Remi

LED осветително тяло за окачване ф160, пендел E27 1000 мм, 14W, 230V, 4000K. Remi LED включва ново поколение LED светлинен източник с мощности 14W (1150 lm). Монтират се директно на тавана посредством пендел с максимална дължина 1 м.

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
10.66 лв.
8.85 лв.
цена без ДДС: 7.38 лв.
  • Наличност: В наличност
  • VIVALUX
  • Код: 057659
Преглеждания: 109
Промо пакет - LED лента

Пакетна цена: 43.66 лв. 45.96 лв.

Спестявате: 2.30 лв.

Опции

LED лента DC 12V 5050 - RGB

LED лента DC 12V 5050 - RGB

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.