МЕНЮ
Вашата количка

LED Плафониера - HERA

LED Плафониера - HERA

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

HERA LED е серия мултифункционални плафониери с опалов дифузер с ефект звездно небе и декоративен страничен ръб. Серията съдържа два размера с мощност 30W и 60W, които могат да се димират и да променят цветната си температура от 3000К до 6400К с помощта на удобно дистанционно управление.

Характеристики:
- Мощност: 36 W
- Напрежение: 230 V
- Лумени (lm): 3000K:2350lm; 4000K:2880lm; 6400K:2450lm
- Цветна to - К: 3000 ~ 6400 K
- Размер: ø 463 x 85 mm
- Цвят: бял
- IP: 20
- Димиране: да
- Клас на енергийна ефективност: Осветителното тяло съдържа вграден светодиоден източник от най-висок клас на енергийна ефективност, който не може да бъде подменян
- Гаранция: 24 месеца

*Доставка: В рамките на 2 работни дни след заявката!

81.00 лв.
цена без ДДС: 67.50 лв.
  • Наличност: По заявка
  • VIVALUX
  • Код: 05989
Преглеждания: 2247

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.