МЕНЮ
Вашата количка

Габион градински

Габион градински

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Системата от електро-заварени габиони намира все по-широко приложение в изграждането на огради, защитни стени, архитектурни цели в градска зона, укрепване на склонове и свлачища, укрепване на брегове, укрепване на диги, укрепване на реки и канали, употреба в пътното строителство и много други. Габионите са много лесни и практични за работа, тъй като при тях се избира естествен материал, с който да се запълнят. Това изключително улеснява тяхното монтиране.

Габионите се характеризират с висока гъвкавост, дълготрайност, здравина, водопропускливост, икономичност и умело се вписват в околната среда. Размерът на отворите е 5 см, а на габиони ситна мрежа е 3 см.

Характеристики:
- Размер: Виж в опцията!
- Дебелина на тела: 3 мм (4 мм при индивидуална поръчка)
- Включени скоби и обтегачи
- Електозаварени
- Размер на отвора: 5 х 5 см (3 х 3 см / 5 х 10 см при индивидуална заявка)

* Възможност за изработка по индивидуална заявка на клиент! 

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
14.25 лв.
12.11 лв.
цена без ДДС: 10.09 лв.

Спестявате: 2.14 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 041508
Преглеждания: 29978

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.