МЕНЮ
Вашата количка

Габион кашпа

Габион кашпа

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Габион кашпа с 5 преградни стени, изработен от усукана метална мрежа, предназначен за запълване както с камъни, така и с други естествени или изкуствени материали. Чудесен избор за засаждане на декоративни растения. 

Габион кашпа може да се изработи и без вътрешните преградни стени, като дъното ще бъде с размер ф3 и отвор 2.5 х 2.5 см с добавени рингове за дебелина. 


Характеристики:
- Дебелина на телта: Ф1.4 мм
- Размер на отвора: 1.2 х 2.5 см
- Обиколка на габиона - външен размер: Ф40 
- Вътрешен отвор: Ф20
- Дебелина на стената: 10 см
- Височина: 50 см
- 5 преградни стени: ф3 /5*5 отвор
- Включени скоби и обтегачи
- Електрозаварени

* Възможност за изработка по индивидуална заявка на клиент! 


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
42.00 лв.
35.70 лв.
цена без ДДС: 29.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 59771
Преглеждания: 220

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.