МЕНЮ
Вашата количка

Фотосоларен заваръчен шлем

Фотосоларен заваръчен шлем

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фотосоларен заваръчен шлем Lion King. Снабден с много широка обвивка, която осигурява по-добра защита на лицето и шията. Системата True Color, която осигурява чиста и ясна визия и позволява на оператора да разпознава лесно обектите в работната зона с по-ниско напрежение на очите. Подходящ за за множество видове заваряване като: MIG, MAG, TIG заваряване, плазмено рязане, шлайфане и MMA заваряване.

Характеристики:
- Оптичен клас: 1/1/1/2
- Сензори: 2
- Визуална площ: 96x42 мм
- Размер на касетата: 110x90x8 мм
- Тъмно състояние: 9-13 DIN
- Светъл нюанс: 4 DIN
- UV / IR защита: 15
- Време на потъмняване: 0.1 ms
- Тегло: 504 гр

133.00 лв.
цена без ДДС: 110.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SACIT WELDING
  • Код: 064191
Преглеждания: 643
на 12 вноски по 13.09 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.