МЕНЮ
Вашата количка

Повдигач за гипсокартон Yato

Повдигач за гипсокартон Yato

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Професионален повдигач от алуминий, предназначен за повдигане на гипсокартон по време на монтаж. Широката основа и голямата скоба за затягане, покриваща всяка работна обувка, улеснява повдигането на монтирани панели или вградени врати.

Предимства:
- Натискайки лоста с крак, можете да повдигнете и задържите плочата няколко сантиметра нагоре.
- Специална скоба, която покрива обувката, позволява лесно маневриране, повдигане и преместване на плочата, без да използвате ръцете си. Използването на лост позволява на един човек да извършва тези дейности.
- Друго практично приложение на лоста е да го използвате за окачване на врата. Натискайки с крака си върху лоста, повдигнете вратата до желаната височина и докато маневрирате свободно, я поставете върху пантите.
- Може да се използва и при подреждане на мебели или повдигане на други тежки предмети.

20.60 лв.
цена без ДДС: 17.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • YATO
  • Код: 051623
Преглеждания: 1265
Промо пакет - Носач и повдигач за гипсокартон

Пакетна цена: 60.83 лв. 64.03 лв.

Спестявате: 3.20 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.