МЕНЮ
Вашата количка

Керемида Традиционал Pro - Младост

Керемида Традиционал Pro - Младост

Сръбски керамични керемиди Младост, модел Традиционал Про. Керемидите са с по-голяма покивна повърхност в квадратен метър, което ги прави изключително икономични.

Характеристики:
- Единично тегло: 3,85 кг
- Дължина: 480 мм
- Широчина: 290 мм
- Покривна дължина: 41.70 см
- Покривна широчина: 25 см
- Брой керемиди в кв.м: 10 броя
- Стъпка на летвите: 414.5 см
- Твърдост на огъване: 1,85 kN
- Минимален наклон на покрива: 22°
- Брой в палет: 280 бр.
- Цвят: кафяв

2.28 лв.
цена без ДДС: 1.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Mladost
  • Код: 062499
Преглеждания: 848

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.