МЕНЮ
Вашата количка

Дисплей за контролери Votronic LCD SolarComputer S

Дисплей за контролери Votronic LCD SolarComputer S

Votronic LCD соларен компютър дава възможност да следите колко енергия произвежда дадената соларна система, дали панелите са замърсени, засенчени или нещо не е наред. Когато се включи към Voltronic заряден контролер, желаната информация се показва незабавно. Дисплеят може да се свърже към контролера при инсталация на системата и след това. Връзката става изключително лесно и бързо.


Измерените стойности се показват изключително ясно на дисплея и лесната операция с бутоните позволява по-добър контрол върху соларната система. Моментната соларна мощност също се показва като графика на дисплея, а подсветката (превключваема) прави четенето на данни лесно от голямо разстояние дори и при много светли условия.


Дълбочината му е 22мм, което го прави подходящ за вграждане почти навсякъде. Към него има 5м кабел, който позволява изнесен монтаж на голямо разстояние от контролера.


Характеристики:
- Консумация: от 3 до 30мА
- Дълбочина на монтаж: 22 мм
- Размери: 80 x 85 x 25 мм
- Размери за вграждане: 66 x 72 x 22 мм
- Тегло: 55гр.

176.00 лв.
цена без ДДС: 146.67 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Voltronic
  • Код: 5478962
Преглеждания: 140
на 12 вноски по 17.32 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.