МЕНЮ
Вашата количка

Стопяем DC предпазител ANL 100-300A

Стопяем DC предпазител ANL 100-300A

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Стопяем предпазител за DC системи. Тези предпазителеи са много подходящи за поставяне между акумулатора и инвертора, с цял да защитят инвертора при евентуално, неволно голямо претоварване. Налични мощности от 100 до 300А.

Как да пресметнете размера на предпазителя, който Ви е нужен:
Ако мощността на инвертора е 1000W например и е на 12V, то разделяме мощността на напрежението. Или 1000/12, което е равно на 83.33А.
Подходящ предпазител в този случай би бил 100А.
Предпазителя издържа няколко секунди на претоварване, както и повечето инвертори, затова няма смисъл да го завишавате.

Размер: 80/20/8 мм

4.50 лв.
цена без ДДС: 3.75 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Други
  • Код: 042654
Преглеждания: 2672

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.