МЕНЮ
Вашата количка

Посипка за сух под - Керамзит

Посипка за сух под - Керамзит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Псипка за сух под - Керамзит е екологично чист изолационен продукт, произведен от сурова глина. Тя се пречиства, раздробява и изпича в цилиндрични ротиращи пещи. Термичната обработка е кратка но интензивна - около 1100 до 1200 °C. При това обгаряне, наличните в глината органични елементи изгарят, и керамзитовото топче се издува като образува здрава външна обвивка. 

Характеристика:
- Количество в 1 чувал: 50 л 
- Разходна норма: 1 куб/м = 500 - 600 кг
- Размер: 0 - 5 мм
- Висока якост и здравина, така че може да се използва многократно
- Топло и звукоизолационен
- Химическа инертност: устойчив на химически агресивни среди
- Екологично чист материал: не съдържа вредни добавки, затова е безопасен за здравето
- Приличен външен вид: малките камъчета се вписват перфектно в дизайна на всяка леха, те изглеждат естествено, едва забележим и не засенчи декоративни растения. източник

* Един кубичен метър е равен на 1000 литра!

Приложение:
- Строителство: Глината се използва като изолация в строителството на сгради и градини (под, стени, покрив, мазе) и пълнител за фондация. И също така - в изграждането на градински пътеки. Това е особенно срещано в райони, намиращи се във влажните зони.
- Градинарство: Предимствата на керамзита се крият в порестата му структура. Това прави просмукването на хранителни вещества, кислород, вода и тор лесно за всеки компонент на растението.
- Ландшафт: Експандираната глина може да бъде боядисана в различни цветове, така че да придобие свойствата на декоративен материал. С негова помощ можете да подредите площта около дърветата или храстите, под формата на цветна почва.

* Техническа карта (виж тук)

26.10 лв.
цена без ДДС: 21.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 029412
Преглеждания: 18715

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.