МЕНЮ
Вашата количка

Гипсфазер - Vidiwall SK Knauf

Гипсфазер - Vidiwall SK Knauf

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Гипсфазерната плоскост представлява смес от 80% гипс и 20% целулозни влакна от вторична хартия, която се пресова на плоскости. Получава се твърда и стабилна плоскост с изключително добри физико-механични характеристики.

Гипсфазерът съчетава в себе си качествата на трите вида гипсокартон (обикновен, влагоустойчив, пожароустойчив), в комбинация с по-голяма здравина.

Размери:
- 10 х 1000 х 1500 мм
- 10 х 1200 х 2000 мм
- 12,5 х 1200 х 2000 мм

Приложениe:
- В строителството, като основното му предимство е, че е устойчив на външни атмосферни условия.
- За вътрешни облицовки, преградни стени и обшивки на подпокривното пространство
- Като подови настилки


* Каталог: (виж тук)
* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)
* Техническа карта: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

23.95 лв.
цена без ДДС: 19.96 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 003993
Преглеждания: 10926

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.