МЕНЮ
Вашата количка

Посипка за шлайфан бетон - Малина 01

Посипка за шлайфан бетон - Малина 01

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Високоефективна цименто-полимерна суха посипка. Отговаря на БТО 0175/2010г. Предлага се в сив цвят.


Приложение: За завършващ износоустойчив слой за бетонни подове на промишлени сгради, търговски комплекси, гаражи, бензиностонции и други индустриални подове.


Начин на употреба: Бетонът, модифициран със суперпластификатор „Текопласт”,”Текозаб супер”, „Текозим Н” или серията „Карбопласт” според сезона върху който ще се нанася завършващия слой, трябва да е с якост на натиск не по-малко от клас В25. След полагане той се уплътнява чрез вибриране. Повърхността му се заглажда. Според околната температура, времето за изчакване до разпръскване на сухата смес е различно. Разпръскването е равномерно, като се оставя сместа да попие влагата от повърхността на бетона, след  което с маламашка се втрива, за да стане неразделна част от повърхностния слой. При достатъчно втвърдяване на бетона, той се заглажда ръчно или машинно. Препоръчва се накрая пръскане с влагозадържащо покритие от серията „Изобет” или „Силтех” по избор. 


Pазход: 5-6 кг/кв.м 


Опаковка: 25 кг


Техническа карта (виж тук)
Инструкции за безопасност (виж тук)

15.30 лв.
цена без ДДС: 12.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Tekom
  • Код: 019584
Преглеждания: 7463

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.