МЕНЮ
Вашата количка

HL090.5E - Примус воден затвор за сифон

HL090.5E - Примус воден затвор за сифон

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Primus blue воден затвор за сифони HL, съвместим с: HL90Prblue, HL90Prblue-3000, HL90Prblue-3020, HL90PrblueD, HL90Prblue90D-3000. Водният затвор за подови сифони е хибриден, т.е. с механичен и хидравличен механизъм на работа.

Предимства:
- Спира проникването на канални миризми при вакуум, високо налягане или при изсъхване.
- При протичане на водата от душа, поплавъка се повдига от водното налягане.
- При отворен поплавък, водата може да протича безпрепятствено.
- Ако подаването на вода е спряно, поплавъка затваря леглото на вентила и така водния затвор остава в сифона.
- При вакуум от канализацията, водния затвор заедно с теглото на поплавъка предотвратяват изпразването на сифона.
- При повишено налягане от канализацията, поплавъка се притиска към леглото на вентила и така предотвратява излизането на канални газове.
- Друго предимство е и осигуряване срещу водно подприщване.
- В сухо състояние, причинено напр. от по-дълго неизползване на сифона или наличие на подово отопление, механичният затвор спира продължително проникването на канални миризми.

50.50 лв.
цена без ДДС: 42.08 лв.
  • Наличност: По заявка
  • HL
  • Код: 067183
Преглеждания: 431

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.