МЕНЮ
Вашата количка

Фугираща смес Fugalite 2K - KERAKOLL

Фугираща смес Fugalite 2K - KERAKOLL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Двукомпонентна епоксидна фугираща смес и лепило, екологична, лесна за нанасяне и почистване, бактериостатична и фунгистатична. Цветната фугираща смес Fugalite е устойчива на вода и петна, с високо ниво на химична и механична устойчивост. Подходяща е за за фуги от 0 до 10 мм, гарантира естетическата непрекъснатост на плочки и каменни повърхности, идеална за използване в GreenBuilding.

Fugalite, представлява течна керамика за гладко, непрекъснато фугиране на всички покрития от керамика и стъклена мозайка. Предлага се в 4 цвята, с изключително фина текстура, идеална за залепване и фугиране на стъклена мозайка.


Характеристики:
- Опаковка: 3 кг
- Компонент A: 2.82 кг
- Компонент B: 0,18 кг
- Разход като лепило: 2 - 4 кг/кв.м
- Разход като фуга: Tехническа карта

Предимства:
- Водонепропусклива
- Устойчива на петна (висока химична и механична устойчивост)
- Абсолютно хомогенна на цвят, без да става на петна
- Лесна за полагане
- Лесна за почистване (по време на работа, а дори и дълго време след това)
- Позволява нанасяне при минимална дълбочина 1-2 мм на фугата. Това позволява лесно освежаване на фугите на стари бани – с цигла за фуги се отнема само 1-2 мм в дълбочина от старата циментова фуга и след това се нанася епоксидната фуга, като по-този начин се освежава банята бързо и лесно.
128.36 лв.
цена без ДДС: 106.97 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064735
Преглеждания: 698

Опции

на 12 вноски по 12.63 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.