МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за почистване след фугиране Fuga-Soap Eco - KERAKOLL

Препарат за почистване след фугиране Fuga-Soap Eco - KERAKOLL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Екологичен препарат за почистване след фугиране, който се използва най-рано 3 дни, след нанасянето на епоксидната фуга Fugalite Eco. Може да почисти епоксидна фуга дори след няколко години. Идеален за използване в GreenBuilding. Fuga-Soap Eco може да се използва при рутинната поддръжка на керамични плочки, порцеланови плочки и естествен камък. Може да се разрежда във вода във всяко съотношение. Подходящ за използване с компактни и порести материали. Подходящ за деликатни мрамори.


Характеристики:
- Опаковка: 1 л
- Разходна норма: 10-20 кв.м/л
- Разрежда се с вода във всички пропорции
- Подходящ за твърди и порести материали
- Подходящ за чувствителни мрамори

*Техническа карта: (виж тук)


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
44.00 лв.
40.92 лв.
цена без ДДС: 34.10 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064755
Преглеждания: 147

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.