Група Арматура е водещ производител на смесители за баня и кухня в Европа. Нейният успех се дължи на високото качество, съвременния дизайн и достъпната цена на продуктите. Фирмата е създадена през 1922 година в град Краков. Усъвършенствайки своите технологии, се е специализирала в производството на смесители за баня и кухня,алуминиеви радиатори,богата гама от части за тях и санитарна керамика.

    KFA Armatura е марката, зад която стои най-големият производител в Полша на кранове и аксесоари за водопровод. Всички продукти са изработени от качествени материали, а широката мрежа от дистрибутори позволява на KFA Armatura да контролира всички етапи на продажбата и да изпълнява гаранционните си задължения. Краковският завод "Armatura" въведе гаранционен срок от 100 години върху леярските елементи на всички смесители.

   Един от принципите на компанията е зачитането на околната среда. Производителят ежегодно подобрява производството си, за да направи целия процес на създаване на крайния продукт екологичен и щадящ околната среда.
Всички продукти на Арматура Краков АД отговарят на европейския стандарт за качество ISO 9001. Смесителите и някои сифони са изработени от висококачествен месинг. Месингът се счита за идеална сплав за производството на санитарен фаянс, поради неговите антикорозионни свойства и якост.


   Armatura е чудесна комбинация от цена и качество. Смесителите на полската марка се отличават с чудесен външен вид, дълготрайност, издръжливост и разумна цена. В нашия сайт можете да намерите смесители за баня и кухня, с една или две ръкохватки, душ системи и комплекти, душ пити, шлаух, термостатични смесители и сифони. Група Арматура е синоним на неподвластен на времето дизайн и най-високо качество.

 

 

Източник:
grupa-armatura.com

 

Последвайте ни и във Facebook