МЕНЮ
Вашата количка

Лепило монтажно FIX ALL CRYSTAL - SOUDAL

Лепило монтажно FIX ALL CRYSTAL - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Монтажно лепило - FIX ALL CRYSTAL 290 мл.Кристално прозрачно, еластично лепило - херметик на основата на SMX полимерна технология, притежаващо отлична адхезия към повечето строителни повърхности. Устойчиво е на атмосферните въздействия и ултравиолетовите лъчи. Химически неутрално е и не е чувствително към въздействието на повечето химически вещества. Идеално е за залепване на естествения камък.

 

Приложение:
- Залепване и херметизация на порьозни и непорьозни материали, особенно в местата, където има повишени естетичеси изисквания. Залепване на дръжки и скоби към стъкло, както и закрепване на огледала и огледални стени.


17.03 лв.
цена без ДДС: 14.19 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 016735
Преглеждания: 5140

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.