МЕНЮ
Вашата количка

Лепило С-200 - Селт

Лепило С-200 - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лепилото се използва за залепване на коркови плочи, подови настилки с текстилна основа, филц, мокет, велтер, дърво, хартия и др. Нанася се едностранно, само върху основата за залепване. След изсъхване лепилото става прозрачно. Работи се при температура над 10°С.

Характеристики:
- Състав: произведено е на база висококачествена поливинил-ацетатна дисперсия и добавки
- Начин на употреба: преди употреба сместа се разбърква добре, при необходимост се разрежда с вода. Нанася се на почистени, сухи основи. Нанася се с четка или валяк
- Разреждане: доставя се готова за употреба, при нужда се разрежда с до 5% вода
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата и варира от 100 - 150 гр/кв.м


 Възможност за поръчка на опаковка от 3 кг


2.89 лв.
цена без ДДС: 2.41 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 001919
Преглеждания: 4618

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.