МЕНЮ
Вашата количка

Полихлоропреново Лепило - Селт

Полихлоропреново Лепило - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Употребява се в обувната и каучуко-пластмасовата промишленост, в галантерийното производство, при обработката на корк, дърво, шперплат, фурнир, за залепване на кожи, PVC- подови настилки, PVC-P рувитекс и други. Повърхностите се почистват добре. Нанася се тънък слой на двете повърхности и се изчаква 10-15 мин. Двете части се съединяват с натиск. Пълна здравина се постига след 48часа.

Характеристики:

- Състав: лепило на полихлоропренова основа
- Разреждане: доставя се готова за употреба
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата
- Опаковка: 60 гр.

Начин на употреба:
Преди употреба сместа се разбърква добре,. Нанася се на почистени от прах, сухи основи. При нужда едната или двете повърхности могат да се нараскат с фина шкурка, за увеличаване на контактната повърхност.

2.44 лв.
цена без ДДС: 2.03 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 010246
Преглеждания: 5345

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.