МЕНЮ
Вашата количка

Лепило за дърво - Селт

Лепило за дърво - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Лепилото за дърво се използва за залепване на дървени детайли и плоскости в мебелната промишленост и за ремонт на дървени детайли в бита. Висококачествените съставки, от които е направено, осигуряват голяма якост на лепилния шев.

 

Състав:
Произведено е на база висококачествена непластифицирана поливинил-ацетатна дисперсия, добавки и пълнители.

 

Начин на употреба:
Преди употреба сместа се разбърква добре, при необходимост се разрежда с вода. Нанася се на почистени от прах, сухи основи.

 

Разреждане:
Доставя се готова за употреба, при нужда се разрежда с до 5% вода.

 

Разход:
Разходната норма е различна, в зависимост от основата.

3.11 лв.
цена без ДДС: 2.59 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 001899
Преглеждания: 5413

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.