МЕНЮ
Вашата количка

Универсален силикон - Soma Fix

Универсален силикон - Soma Fix

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Многофункционален силикон на ацетатна основа притежава много добра адхезия към повечето материали. Бързосъхнещ еластичен, осигурява отлично прилепване, не се боядисва.

 

Опаковка: 
- 280 мл

 

Приложение:
- Използва се за постигане на ефективна изолация против вода, прах и шум на местата за съединяване на вървени, алуминиеви, ПВЦ догравми, умивалници, фаянсови и керамични плочи.

 

Начин на употреба:
- Почистете старателно от замърсяване, влага и мазни петна. Залепете хартиено тиксо от двете страни на мястото на приложение. Отрежете върха на флакона и навийте накрайника на него. С помоща на пистолет за силикон нанесете съдържанието. След нанасянето на силиконоевия уплътнител напръскайте със сапунена вода и загладете с шпакла или защитен с гладка ръкавица пръст. Отстранете хартиенето тиксо. Остатъчната част от нанесения уплътнител почистете с влажен парцал. След приложение пазете от вода в продължение на 3 часа.

7.05 лв.
цена без ДДС: 5.88 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SomaFix
  • Код: 013147
Преглеждания: 6263

Опции

Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.15 лв. 17.00 лв.

Спестявате: 0.85 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.