МЕНЮ
Вашата количка

LED лента със контролер и захранване - Комплект 4498

LED лента със контролер и захранване - Комплект 4498

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Комплектът включва 5 метра RGB LED лента с 60 диода на метър. Лента се предлага със захранване и контролер с дистанционно управление. RGB лентите в комплектите RGB BAGRA LED могат да се режат на сегменти в указаната област, в която могат и да се свързват при необходимост. 

 

Характеристики:
- Мощност: 45W
- Напрежение: 230V
- Ъгъл на светлинния сноп: 120°
- Степен на защита: IP20
- Размери: 10 x 5000мм
- Живот на осветителя: 15000hЮ
- Димиране: димируема с дистанционно
- Брой диоди на метър; 60 SMD LED/м

41.46 лв.
цена без ДДС: 34.55 лв.
  • Наличност: В наличност
  • VIVALUX
  • Код: 056911
Преглеждания: 6011

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.