МЕНЮ
Вашата количка

Плафониера със сензор за движение - TIO

Плафониера със сензор за движение - TIO

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Плафониера със сензор, който засича движението на хора или предмети в радиуса си и автоматично активира светлината. Тези осветителни тела са често използвани в жилища, коридори, входове, стълбища или други общи помещения, където светлината трябва да се включва автоматично, когато някой влиза в обхвата й.


Характеристики:
- Обхват: 8 м
- Ъгъл на покритие: 120°<360°
- Регулиране на цветови диапазон: 5 - 300 сек.
- Височина на монтаж: 2 - 6 м
- Светлоизточници: 2 х 25 W E27
- Захранващо напрежение 230 V
- Степен на защита: IP20

19.66 лв.
цена без ДДС: 16.38 лв.
  • Наличност: В наличност
  • TMT
  • Код: 071191
Преглеждания: 213
Промо пакет - LED лента

Пакетна цена: 44.15 лв. 46.48 лв.

Спестявате: 2.32 лв.

Опции

LED лента DC 12V 5050 - RGB

LED лента DC 12V 5050 - RGB

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.