МЕНЮ
Вашата количка

Студен асфалт 25 кг - Smart

Студен асфалт 25 кг - Smart

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Асфалтова смес, готова за употреба в 25 килограмови кофи. Студеният асфалт е подходящ за запълване на дупки и асфалтиране на малки участъци от пътища и алеи. Готовата асфалтова смес може да се полага от всеки, защото не е необходимо използването на специални инструменти или машини. Може сами да поправите пътя пред дома си.


Характеристики:
- Опаковка: 25кг
- Цвят: черен
- Температура на полагане: от -26°С до 49°С 
- Разход: 20кг - 1м х 1м х 1см


Начин на полагане:
- Предварително почистване на повърхността от пясък и камъчета 
- Полага се на слоеве с дебелина от 2 - 3 см след което се трамбова и при нужда се полага още един слой
- Максималната дълбочина на полагане е 6 см
- Крайният слой се полага с връх около 1-2 м по-висок от нивото на настилката
- Трамбова се с тежък предмет или автомобилна гума

47.11 лв.
цена без ДДС: 39.26 лв.
Преглеждания: 687

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.