МЕНЮ
Вашата количка

Акумулаторна оберфреза M18FTR-0X - Milwaukee

Акумулаторна оберфреза M18FTR-0X - Milwaukee

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Акумулаторната оберфреза MILWAUKEE M18 FTR-0X има безчетков двигател, който се захранва с 18 V батерия. Скоростта 10000 - 31000 об/мин може да се регулира в 6 степени, а ходът на фрезера е 50 мм. Работната повърхност може да се освети с двете вградени LED светлини, които са особено полезни при лоши светлинни условия.

Доставя се в куфар, без батерия и зарядно устройство, с 2 приставки за прахоулавяне, подложка ф 146 мм, направляващи втулки 31,75 мм, цанги 6 и 6.35 мм, основа и 2 странични ограничителя.Безчетков мотор POWERSTATE™ осигурява мощността на AC трим фрези, макс. 31 000 оборота в минута за мощно, гладко рязане.

Технически характеристики:
- Напрежение: 18 V
- Капацитет на батерията: без батерия
- Вид на батерията: Li-Ion
- Цялодневна работа с едно зареждане на батерия M18™ 5,0 Ah (до 115 мин)
- Включената основа за потапяне включва 3 ограничителни щифта за многократно врязване
- Съвместим с капака за събиране на прах (DEK 26)
- Вид на мотора: безчетков
- Регулация на оборотите: да
- Обороти на празен ход: 10000 - 31000 об/мин
- Дълбочина на фрезоване: 50 мм
- Диаметър на захвата: 6 - 6,35 мм
- Гъвкава система от батерии: работи с всички батерии MILWAUKEE® M18™
- Тегло: 2,1 кг

Комплектът включва:
- 1 бр. Оберфреза
- 1 бр. Куфар
- Стандартно оборудване - 2 x приспособления за извличане на прах, 146 мм подложка, която приема 31,75 мм направляващи втулки, 6 мм и 6.35 мм цанга, потопяема основа, 2 x странични огради

978.41 лв.
цена без ДДС: 815.34 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Milwaukee
  • Код: 4933471604
Преглеждания: 77
на 12 вноски по 96.31 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.