МЕНЮ
Вашата количка

Перваз за ламинат Arbiton - Indo LM 70

Перваз за ламинат Arbiton - Indo LM 70

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Подов перваз с широк кабелен канал, с изключително естествен вид, изглежда като истинско дърво. Первазите Arbiton са дълготрайни, без опасност от надраскване, ударо и водоустойчиви. Изработени са чрез технология на щамповане ''дървесна структура‘' – перфектно имитираща естествено дърво.


Дървесен ефект е технология на HD печат, която позволява по-високо ниво на детайлност на изображението за точно възпроизвеждане на естествено дърво. PVC подовият перваз никога не е изглеждал толкова добре, съчетавайки всички  предимства: гъвкавост,  лекота при инсталация и атрактивен дизайн. Первазите прилепват идеално към стената и подхождат на всеки интериор, с  бърз и лесен монтаж и демонтаж.

Височина - 70 мм, дължина - 250 см.


Свобода в начините на монтаж:
- Дюбели: традиционен здрав начин на монтаж
- Такер и телчета: бърз и лесен начин на монтаж за стени, които може да се пробиват
- Самозалепваща лента: бърз начин на монтаж с двойно залепваща лента за стени, които не може да се пробиват
- Лепило: обикновен начин на монтаж с лепило

11.99 лв.
цена без ДДС: 9.99 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Arbiton
  • Код: 020457
Преглеждания: 4820

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.