МЕНЮ
Вашата количка

Битумна лента - Керемидена

Битумна лента - Керемидена

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Битумна лента в керемидено червен цвят, студено самозалепваща хидроизолационна лента на основата на модифициран с еластомери битум. Използва се за уплътняване на первази, комини, водосточни тръби, ъгли в стени, съединения между стени и метални конструкции и др.

Предотвратява избиването на влага под плочките. Покрива всякакви цепнатини и връзки на фасади. Подходяща е за ремонтни дейности на покриви и уплътняване на покривни прозорци, битумни мембрани, улуци, отвори за антени, вентилационни и други отвори.

Размери:
- Дължина: 10 м
- Широчина:  10 см/ 30 см

26.83 лв.
цена без ДДС: 22.36 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 017640
Преглеждания: 7633

Опции

Промо пакет - Вентилация на битумни керемиди

Пакетна цена: 170.72 лв. 179.71 лв.

Спестявате: 8.99 лв.

Опции

Отдушник VIRTUM 125 за битумни керемиди

Отдушник VIRTUM 125 за битумни керемиди

Битумна лента - Керемидена

Битумна лента - Керемидена

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.