МЕНЮ
Вашата количка

Обшивка за Покривен Прозорец

Обшивка за Покривен Прозорец

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Обшивка за покривен прозорец Roto, създадена така, че да съвпадат с размера на прозореца съвсем точно и да осигурява водоустойчива връзка между покривния прозорец и покривното покритие. Обшивката отвежда водата сигурно и ефективно и се предлага в различни варианти, за да пасне на конкретното покривно покритие.

Предлагат се обшивки за единнични, за комбинация от прозорци, разположени хоризонтално, вертикално или под формата на квадрат. Монтирането на покривни прозорци върху плоски покриви е възможно, благодарение на специалните обшивки, които Roto предлагат.

- Обшивка EDR Rx / 1x1 ZIE AL - Релефни покривни материали с височина на вълната до 50 мм (керемиди)
- Обшивка EDR Rx / 1x1 SDS - Плоски покривни материали с дебелина до 30 мм (скатни покриви от 15 ° - 90 °)180.00 лв.
цена без ДДС: 150.00 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • ROTO
  • Код: 035904
Преглеждания: 1958

Опции

на 12 вноски по 17.72 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.