МЕНЮ
Вашата количка

Битумни керемиди - Фламенко Толедо

Битумни керемиди - Фламенко Толедо

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Частично самозалепващи се битумни керемиди, тип Трио, подходящи за направата на скатни покриви на сгради и съоръжения с повишени изисквания по всички климатични зони. Изготвят се чрез нанасяне върху стъкловлакнеста основа на битумна смес, съдържаща различни напълнители или модификатори. Едрозърнеста базалтова посипка се използва като защитен слой. Бърз и лесен монтаж, чрез залепване и приковаване с пирони

Характеристики:
- Модел: Трио
- Цвят: Кафяв
- Двуслойна
- Опаковка: 3 кв.м
- Брой в пакет: 21 бр.
- Произход: Русия
- Гаранция: 30 години


Инструкция за монтаж (виж тук)
Техническа карта (виж тук)
Сертификат (виж тук)

А как лесно да монтираме сами битумни керемиди може да прочетете в блога на Сухстрой.

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

24.70 лв.
цена без ДДС: 20.58 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Technonicol
  • Код: 015442
Преглеждания: 5369

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.