МЕНЮ
Вашата количка

Електромер за инвертор - Socomec Countis E43

Електромер за инвертор - Socomec Countis E43

COUNTIS E43 е модулен измервателен уред за активна и реактивна електрическа енергия, показващ енергията и активната консумирана мощност (kWh, kVArh и kW) на LCD дисплея с подсветка. Той е предназначен за трифазно измерване на натоварването и е подходящ за приложения до 6000 A (3000 A за MID). 


Електромера в комбинация със SmartLogger 1000, може да управлява и дава данни в рално време за инвертора. Устройствтото позволява управляването на до 60 инвертора наведнъж, без допълнителни устройства. Инвертора може да се настрои да не връща енергия в мрежата или да връща точно определено количество енергия.


Характеристики:
- RS485 комуникация (MODBUS или M-BUS) или импулсен изход. За да се даде възможност за дистанционно отчитане на потреблението на енергия, COUNTIS E43 се осигурява с импулсен изход или RS485 комуникационен изход, с MODBUS или M-BUS протокол.
- Откриване на грешки при свързване – Продуктът е защитен срещу фаза / неутрална инверсия и открива грешки при окабеляването. Това опростява монтажа и пускането в експлоатация. По този начин намалява свързаните с това разходи и гарантира, че устройството работи правилно.
- Двупосочно измерване – Тази функция е за измерване на производството на енергия или потреблението на енергия.
- Мулти-измерване и крива на натоварване – Показване на електрически стойности (I, U, V, S, PF) и крива на натоварване за период от 7 дни чрез комуникация.


Технически характеристики:
- Цифров вход
- Лесно свързване и засичане на грешна посока на тока
- Точност ±0.5% RDG (ток/напрежение)
- Мрене с токови сензори до 6000A
- LCD дисплей с подсветка (3x 8-знака) с интегрирана клавиатура
- Показание за енергията на дисплея: 8 знака
- Вариращи показание на дисплея: 4 знака
- Самостоятелно захранване


Съвместими устройства:
- SUN2000-8KTL
- SUN2000-12KTL
- SUN2000-17KTL
- SUN2000-20KTL
- SUN2000-33KTL
- SUN2000-60KTL

464.00 лв.
цена без ДДС: 386.67 лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • Други
  • Код: 1547885
Преглеждания: 199
на 12 вноски по 45.67 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.