МЕНЮ
Вашата количка

Сензор за акумулатори - Victron Smart Battery Sense

Сензор за акумулатори - Victron Smart Battery Sense

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Smart Battery Sense е безжичен сензор за соларните контролери на Victron MPPT. Той измерва напрежението и температурата на батериите. С помоща му се повишава ефективността на зареждане на батериите, а живота им се удължава.


Характеристики:
- Връзката между Smart Battery Sense и един или повече слънчеви зарядни контролери е безжична: използва VE.Smart Network – безжична технология, базирана на Bluetooth Smart.
- Предаваната информация може да се използва едновременно от един или повече слънчеви зарядни контролери, свързани към една и съща банка от 12V, 24V и 48V батерии. Интелигентната мрежа се настройва с помощта на приложението VictronConnect.
- 10 метра обхават
- Инсталацията е лесна, бърза и подредена. Просто свържете двата отвора на уреда към клемите на батерията и прикрепете Smart Battery Sense модула директно към корпуса на батерията, като използвате самозалепващата се лента.

98.27 лв.
цена без ДДС: 81.89 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Victron energy
  • Код: 072337
Преглеждания: 482

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.