МЕНЮ
Вашата количка

Фугопълнител и шпакловка - Joint Filler

Фугопълнител и шпакловка - Joint Filler

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фугопълнител  Joint Filler е гипсова смес за шпакловане на фуги, покриване на винтове на гипсокартон, монтиране на ъглопротекторни лайсни. Благодарение на фината структура, фугите обработени с продукта имат много гладка повърхност. Фугопълнителят има специални добавки, благодарение на които прилепва много здраво към основата и има гъвкава стуктура. Намалява рискът от пукнатини в областта на фугите. 

Характеристики:
- Опаковка: 25 кг
- Разход при полагане върху гипсокартон: 200 гр./кв.м
- Време на свързване: 120 мин.
- Здравина на повърхността: 55 Shore D

 Употреба:
- Предстенни обшивки
- Окачени тавани от гипсокартон
- Ремонт на тавански помещения с гипсокартон и др.


18.60 лв.
цена без ДДС: 15.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Rigips
  • Код: 047431
Преглеждания: 4685

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.