Търсите покрив? Искате да избягате от проблемите, създадени от стария покрив, или се местите в нова къща и имате нужда от цялостна покривна система и така сте открили нашата страница? На правилното място сте! По-долу ще намерите силните страни на металните цигли BILKA.

Продължителност на живот. Ако един покрив от метални цигли е монтиран правилно, според препоръките на специалистите, трябва да има същата продължителност на живота, както на сградата, на която е монтиран - минимум 50 - 60 години. Металната цигла е устойчива на дъжд, вятър, сняг, мухъл, така че покривът от метални цигли никога няма да бъде засегнат от тях.

Тежест. Устойчивостта и лекото тегло правят от металната цигла фаворит за титлата „най-добро откритие". За покрив от 200 кв.м. се разполага тегло от 1.000 кг, в случай че са поставени метални цигли, за разлика от класическите цигли, с които разполагаемото тегло е 10.000кг.Непромокаемост. Системата за захващане на модулите на металната цигла, чрез наслагване и захващане със самонарезни винтове, осигурява пълна непромокаемост и не позволява стичането на вода под покритието.

Устойчивост на огън. Висока степен на устойчивост срещу разпростиране на пожар.
Естетичност. Покривът трябва да подчертава красотата на сградата. Металната цигла е единственото решение за покритие, което предлага богата гама от цветове, материали и форма, които пасват на всеки тип конструкция, както и на архитектурния стил на общността, към която тя принадлежи.

Металната цигла, често наричана и ламарина тип цигла, или просто ламарина за покритие, успява да съчетае тези характеристики, като представлява един продукт, който позволява пълна свобода при избора на цвят и оформление. Друга важна характеристика на металната цигла е, че може да бъде монтирана на много извити или неравни повърхности.

Може да изразите предпочитание към покрива от метална цигла: в класически или модерни цветове и нюанси, два варианта за завършващо прокритие, матирано или гланцово, и богата гама от елементи за оформление. Всичко това за един красив и ефективен покрив, готов да пази за дълъг период от време.
BILKA е 100% румънска компания, специализирана в производството и развитието на пълни покривни системи (метална цигла, дъждовна система и аксесоари) за жилищни и индустриални конструкции. BILKA е номер 1 в класацията на румънските производител на покриви, регистрирайки рекорден брой продажби година след година. За 11 години дейност BILKA е покрила над 200.000 къщи.
Фабриката BILKA се намира в Брашов и е създадена през 2007. Понастоящем, производствените хали и складове покриват площ от над 140.000 кв.м. Производствените линии са изцяло автоматизирани, като се позовават на най-новите технологии, съществуващи на световно ниво.
Производителността на BILKA се дължи на отделеното внимание при развитието на услугите и продуктите, както и на факта, че персоналът и автоматизираната система работят в синхрон, за да непрекъснато и постоянно гарантиране на качествени продукти.


Източник: https://www.bilka.ro/bg/

Последвайте ни и във Facebook