МЕНЮ
Вашата количка

Течна хидроизолационна мембрана Еласта

Течна хидроизолационна мембрана Еласта

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изомакс Еласта е мазана, еднокомпонентна, супер-еластична, битумна течна хидроизолация за плоски покриви, несъдържаща разтворители, на база финодисперсна система от полимер-битум, патентования емулгатор "ИЗОМАКС", армиращи влакна и пълнители. Тя е единствената, течна хидроизолационна мембрана за покривни хидроизолации, на българския пазар, отговаряща на всички технически изисквания на Наредба №2 за "Проектиране, изпълнение, контрол и приемане на хидроизолации и хидроизолационни системи на сгради и съоръжения".

Подходяща за използване за хидроизолация на нови плоски и наклонени покриви, ремонт на ламаринени покриви, ремонт на битумни керемиди, ремонт на етернитови покриви, външни фасадни фуги, хидроизолация на топлоизолации от всякакъв вид, ремонт и поддръжка на стара хидроизолация на покриви.

Подготовка на основата: Повърхността, върху която ще се нанася  "Изомакс-ЕЛАСТА" трябва да се почисти и обезпраши. Не бива да има остатъци от строителни смеси, масла или други понижаващи сцепленеито вещества. При наличие на фуги между отделни плоскости, панели или други "работещи" фуги, то същите трябва да се обезпечат чрез монтаж на компенсаторна лента за фуги, която предотвратява напуквания в тези участъци. При ремонти, първо се оглеждат и маркират критичните места чрез цветен спрей, креда или друг, удобен начин. Ремонтирайте разлепените шевове, снадки, пукнатини, мехури, бордове и участъци с по-напреднал стадий на повреди, чрез "кърпеж" с армиращ материал – полиестерен воал или мрежа и паста "Изомакс-ЕЛАСТА". Така обработени, тези места стават най-здравите и сигурни участъци върху целия покрив.

Инструкции за полагане: С четка, с дълъг косъм, се нанася "Екогрунд ИЗОМАКС" върху цялата повърхност. След изсъхване на грунда (около 30 мин.), се полага армиран пласт изолация, състоящ се от слой паста Изомакс-ЕЛАСТА, отгоре плътно залепен полиестерен воал и отново слой паста Изомакс-ЕЛАСТА. Общ разход – 2.5 кг/кв.м. След пълното изсъхване на предходния пласт (4-8 часа) се нанася запечатващ слой Изомакс-ЕЛАСТА. След пълното изсъхване на предходният пласт (4-8 часа), нанесете завършващ слой цветна хидроизлационна паста ИЗОМАКС-Еласта, която дава допълнителна UV защита и естетическа завършеност на хидроизолацията. Разход на цветната паста – 0.2 кг/кв.м. Цветните хидроизолационни пасти Изомакс-ЕЛАСТА се нанасят като последен слой, с разход 0.2 кг/кв.м. Цветното покритие дава максимална защита срещу UV лъчите и по този начин допълнително предпазва изолацията от стареене. Този последен слой дава възможност да бъде постигната естетическа завършеност на изолацията.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг, 10 кг и 20 кг
- Цветове: Червена. Останалите цветове (черен, сив, зелен) по запитване
- Ускорено съхенене до 4 часа
- Разходна норма: 3,0 – 5,0 кг/кв.м

Техническа карта на Изомакс-ЕЛАСТА (виж тук)
Декларация за характеристиките на строителен продукт Изомакс-ЕЛАСТА (виж тук)
Детайл за нова хидроизолация на плосък покрив (виж тук)

49.10 лв.
цена без ДДС: 40.92 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Изомакс
  • Код: 008416
Преглеждания: 1697

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.