МЕНЮ
Вашата количка

Фугопълнител и шпакловка - Fugenfuller

Фугопълнител и шпакловка - Fugenfuller

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Суха смес на гипсова основа, със специално добавки. Използва се в съчетание с армираща лeнта за запълване на фуги при свързване на гипсокартонени плоскости. Осигурява минимално техническо ниво на качество на шпаклованите плоскости. За особено качество на повърхностите се използва в съчетание с довършителни материали за повърхности.

 

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг / 25 кг
- Лесен за работа
- Добро сцепление към повърхността
- Бързо увеличаване на якостта
- Отворено време: 45 мин.
- Висока способност за водозадържане
- Смесване: 2.5 кг в 1,9 л вода


Приложение:
- Ръчно шпакловане с армираща лента
- Залепване на плоскости 
- Попълване на дефекти 
- Залепване на гипсови профили

*Технически лист: (виж тук)

7.99 лв.
цена без ДДС: 6.66 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KNAUF
  • Код: 003233
Преглеждания: 12352

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.